Uitgelicht

Groenlinks Oss iedere dag actief

Het Groenlinkspand in het centrum werkt als een magneet. Mensen komen langs met vragen of voor informatie. En mensen dragen ook actiepunten voor onze Groenlinksfractie aan, waar we erg blij mee zijn. Allerlei activieiten vullen het pand. Verder is het gewoon gezellig: mensen ontmoeten, samen koffie drinken en veel verhalen. Natuurlijk zijn we zaterdag actief in het centrum van Oss. Op maandag 13 maart hebben we een rondetafel over vluchtingen en op dinsdag 14 maart over zorg. 

Zaterdag 11 maart
Campagnepand open van 11.00 tot 17.30 uur en veel flyeren. In de ochtend is Kevin van Oort te gast. Hij werd op zijn 26e al wethouder in Geertruidenberg en is kandidaat kamerlid voor GroenLinks.

Maandag 13 maart - Vluchtelingen
14.00 uur Rondetafelgesprek met onder andere een statushouder afkomstig uit Aleppo, Vluchtelingenwerk en GroenLinks Oss fractievoorzitter Dolf Warris.

Dinsdag 14 maart - Zorg
14.00 uur Rondetafelgesprek met onder andere Annemarie Brinkman van Buurtzorg Oss en Groenlinks kandidaat kamerlid Huub Bellemakers.

De rondetafel gesprekken zijn erg leuk, je mening delen of informatie opdoen. Iedereen is van harte welkom om mee te komen praten.

Woensdag 15 maart uitslagenavond cafe Bellevue
Kom ook naar de uitslagenavond in café Bellevue vanaf 20.30 uur. We gaan daar de verkiezingsuitslagen op een groot scherm volgen. Adres: Ridderhof 40 in Oss.