GroenLinks wil graag makkelijk bereikbaar zijn voor mensen. Daarom opent GroenLinks om 13.00 uur  een campagnepand in het hart van het centrum van Oss. Om 16.00 uur de uitreiking van het Groen Lintje 2017 door 2e kamerlid Liesbeth van TongerenHet adres is De Schakel 15.

Huiskamer

GroenLinks wil graag makkelijk bereikbaar zijn voor mensen. Daarom opent GroenLinks een campagnepand in het hart van het centrum van Oss. Het adres is De Schakel 15. Iedereen is van harte welkom om van gedachten te wisselen over de ideeën van GroenLinks. We horen graag van onze gasten welke verkiezingsonderwerpen zij belangrijk vinden.  Tips waar we in ons  gemeenteraadswerk iets aan hebben zijn ook welkom.  GroenLinks zal enkele rondetafelgesprekken organiseren over verschillende actuele thema’s zoals zorg, duurzaamheid en de toekomst van het centrum van Oss.

13.00 Opening door Dolf Warris en Jade van der Linden

Aanstaande zaterdag 4 maart 13.00 uur openen Dolf Warris en Jade van der Linden het campagnepand. Dolf is fractievoorzitter van GroenLinks in Oss en Jade is voorzitter van DWARS Brabant, de jongerenorganisatie van GroenLinks.

Dolf Warris:

'Ons campagnepand in het centrum van Oss is het bruisende hart van onze campagne voor verandering. Van sympathisant tot scepticus, iedereen is er van harte welkom voor een kop koffie of thee en een goed gesprek.'

Jade van der Linden:

'Wij kiezen voor hoop en optimisme, want het kan anders. We verheugen ons er enorm op om Oss te laten kennismaken met GroenLinks. Daar hebben we nu onze eigen huiskamer voor.'

 

16.00 uur  Uitreiking van het Groen Lintje 2017 door Liesbeth van Tongeren.
GroenLinks Oss is enthousiast omdat er maar liefst 15 nominaties aangedragen zijn door inwoners van onze gemeente. Dat is een hoopvol signaal waaruit blijkt dat ‘duurzaam en groen’ leeft in Oss. Enkele genomineerden: Energiecoöperatie Oss, Stichting arboretum en natuurbeleving Geffen, Landerij VanTosse, boerderij ‘De Notelaar’ en Repair Café Oss. Wie dit jaar het Groen lintje ontvangt wordt door Liesbeth van Tongeren onthult. ‘ Liesbeth is vice-fractievoorzitter van GroenLinks in de Tweede Kamer. Helaas kan zij niet aanwezig zijn bij de opening van het Groenlinks campagnepandje om 13.00 uur.

Openingstijden

Het GroenLinks campagnepand is van zaterdag 4 maart tot en met woensdag 15 maart geopend van 11.00 tot 17.30 uur en tijdens de koopavond van donderdag 9 maart tot 21.00 uur. Op zondag 5 en 12 maart is het pand gesloten.
Het adres: De Schakel 15 en is gelegen in winkelpassage ‘De Schakel’ in het centrum van Oss. Deze  passage vormt de doorloop tussen de Heuvel en de Walstraat (ingang passage naast Boekhandel Derijks)

Huis aan huis

Daarnaast voert GroenLinks intensief campagne door huis aan huis te gaan. GroenLinks gaat de kernen en wijken in om te praten én te luisteren.