Nieuws

Ons Team voor Verandering!

De kandidatencommissie van GroenLinks Oss heeft haar taak erop zitten.  De conceptkandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 is nu openbaar. Ons team voor verandering in Oss bestaat uit een mooie mix van ervaring, talent, vrouw, man, jong en oud. Ook de kernen zijn niet vergeten. Het is onze grootste lijst ooit. Het was niet moeilijk kandidaten te vinden. Vol vertrouwen gaat GroenLinks Oss de campagne in met een enthousiast team kandidaten en een verkiezingsprogramma dat staat als een huis.

Lees verder

GroenLinks Oss wil duidelijkheid over mega-mestfabriek

 

GroenLinks Oss stelt tijdens de agendacommissie van 16 november aanstaande voor om een schriftelijke reactie te vragen van het college op een aangenomen motie van de Provinciale Staten. Ook wil GroenLinks dat deze reactie geagendeerd wordt voor de opiniecommissie van 7 december aanstaande, zodat de raad hierop kan reageren.

Lees onze reactie

Alternatieve begroting 2018

In reactie op de programmabegroting van de gemeente Oss heeft GroenLinks een alternatieve begroting gemaakt. GroenLinks wil graag een sociale, groene gemeente met betaalbare zorg voor iedereen. Bekijk onze volledige alternatieve begroting hier.
Lees de volledige begroting

GroenLinks Oss steunt jaarlijkse fietsverlichtingsactie

jaarlijkse fietsverlichtingsactie

In Oss is donderdag 2 november 2017 van 16 uur tot 20 uur de jaarlijkse fietsverlichtingsactie. In de Kruisstraat en de Spoorlaan kan je terecht voor het gratis repareren van je fietsverlichting, alleen materiaalkosten zijn voor eigen rekening. Gratis reparatie op 2 locaties.

Lees verder

Pagina's