Nieuws

Stem 21 maart tegen de mestfabriek

Oss haalde opgelucht adem toen de rechter de plannen voor de grootste mestfabriek van Europa op industrieterrein Elzenburg afkeurde. Maar ondertussen worden er weer nieuwe plannen gesmeed voor een mestfabriek in Oss. Inwoners en ondernemers zullen ernstige overlast ondervinden van een dergelijke fabriek. Een mestfabriek geeft verspreiding van virussen, bacteriën en infectieziekten. Het geeft risico op allerlei gezondheidsklachten en zorgt voor meer fijnstof. Groenlinks is de enige partij waarbij zowel de Osse als de provinciale fractie tegen een mega mestfabriek in Oss is.

Lees verder

Osse partijen tekenen Regenboogakkoord

Op 8 maart 2018 hebben alle partijen, na oproep van GroenLinks, in aanloop naar de verkiezingen een akkoord getekend om LHBTI-beleid prioriteit te geven binnen het nieuw te vormen college.

Lees verder

GroenLinks Oss opent campagnepand in centrum

Na het succes van vorig jaar, opent GroenLinks ook dit jaar een campagnepand in het centrum van Oss. De locatie is Walstraat 36, het oude Arons Muziekhuis. GroenLinks hoopt veel kiezers te mogen ontvangen voor een kop koffie en een goed gesprek.

Lees verder

GroenLintje voor centrumondernemers

GroenLinks Oss reikte donderdagmiddag aan de centrumondernemers met dichte deur een GroenLintje uit. Dit deden zij om de ondernemers te bedanken voor hun energiebesparende maatregel. Met een dichte deur wordt er geen energie verspild door de verwarming extra hard te laten draaien met dit koude weer.

Lees verder

GroenLinks roept op tot Regenboog Stembusakkoord

Regenboogzebrapad

GroenLinks wil nog voor de verkiezingen met andere politieke partijen in de gemeente Oss een akkoord sluiten om de erkenning en gelijkstelling van lesbiennes, homo’s, biseksuelen, transgenders en interseksuelen (LHTBI) te verbeteren. De ondertekenaars van het Regenboog Stembusakkoord zullen zich inspannen om maatregelen op het gebied van LHBTI-emancipatie in de komende raadsperiode uit te voeren.

Lees verder

Verkiezingsprogramma 2018-2022

Met gepaste trots presenteert GroenLinks Oss haar plannen voor de komende vier jaar. Wij presenteren met dit verkiezingsprogramma haar ideeën over een ander Oss in de komende raadsperiode. GroenLinks wil de juiste keuzes maken die bijdragen aan een groene en sociale gemeente waar aandacht is voor goede zorg en mededogen. Wij noemen dat een empathisch Oss.

Pagina's