Woensdagmiddag 8 februari hebben de politieke partijen samen verkiezingsborden beplakt bij de ir. Diddewerf in Oss. Fractievoorzitter Dolf Warris van GroenLinks Oss kreeg plakhulp van kandidaat Kamerlid Huub Bellemakers. D-TV heeft een verslag van deze plakkerij gemaakt.

Huub staat nummer 33 op de kandidatenlijst van GroenLinks. Huub woont in Nijmegen en is al geruime tijd actief bij GroenLinks. Hij werkt als campaigner bij Rutgers waar hij zich sterk maakt voor de seksuele rechten en gezondheid van mannen en vrouwen wereldwijd en in Nederland.

De speerpunten van Huub zijn natuur: ‘Hoe gaaf is het als de wolf terug komt?’, digitale vrijheid en privacy: ‘Privacyschendingen leveren geen enkele bijdrage aan veiligheid.’, vrijzinnigheid: ‘Doe je ding.’ en cultuur: ‘Cultuur moet discussie, dansen, genot, gezoen, gefeest opleveren.’

Ik wil meer rock & n roll in de politiek. Mensen die lomp lijken van buiten, maar zacht van binnen zijn. Ik wil ook politici die normaal met een accent praten en die over voetbal en de koers van gisteren lullen. Politici die tegelijkertijd snoeihard gaan voor de idealen die ze hebben. Want dat is uiteindelijk het belangrijkste: ergens in geloven en daarvoor gaan. Nederland kan anders. Groener, socialer. Meer cultuur, meer individuele vrijheid.

Zie onze facebookpagina voor meer foto's en een verslag van ons steunfractielid Charles van Geffen.

Uit verslag van D-TV: "De landelijke verkiezingen komen er weer aan en dus mochten politieke partijen in Oss aan de slag. Op de gemeentewerf staken ze handen uit de mouwen om samen de verkiezingsborden te beplakken met hun posters.Het is inmiddels een vertrouwd gezicht: politieke partijen die samen verkiezingsborden beplakken. Woensdag waren de partijen in aanloop naar de landelijke verkiezingen in maart in de weer. Namens GroenLinks was kandidaat Tweede Kamerlid Huub Bellemakers afgereisd naar de Osse gemeentewerf. Verder kwam VDG langs om de werkers te trakteren op taart." Bekijk het fimpje hiernaast of op de website van Dtv.

Meer lezen:
Facebook GroenLinks Oss
Huub Bellemakers
Tijd voor GroenLinks

 

Dtv: Partijen beplakken samen verkiezingsborden Afspelen op YouTube