De kandidatencommissie van GroenLinks Oss heeft haar taak erop zitten.  De conceptkandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 is nu openbaar. Ons team voor verandering in Oss bestaat uit een mooie mix van ervaring, talent, vrouw, man, jong en oud. Ook de kernen zijn niet vergeten. Het is onze grootste lijst ooit. Het was niet moeilijk kandidaten te vinden. Vol vertrouwen gaat GroenLinks Oss de campagne in met een enthousiast team kandidaten en een verkiezingsprogramma dat staat als een huis.

 
  1. Dolf Warris. Dit steeds bekendere gezicht in Oss heeft de afgelopen raadsperiode als fractievoorzitter op constructieve wijze oppositie gevoerd. Dolf is altijd blij met goede voorstellen, ook als die van andere partijen komen. Voor en achter de schermen vraagt hij voortdurend aandacht voor het belangrijke nieuwe centrumplan.

  2. Ester Bos. Zij is veel meer dan een specialiste duurzaamheid. Als burgerlid beheerst zij haar dossiers tot in de details. Ester ontwikkelt zich steeds meer als een scherp debater. Geeft complimenten aan goede voorstellen en vraagt kritisch door als veranderingen de verkeerde kant opgaat.

  3. Jade van der Linden. Zij is studente Technische Bedrijfskunde. Jade heeft tijdens haar periode als voorzitter van DWARS-Brabant (jongerenorganisatie GroenLinks) al bewezen dat ze een politiek toptalent is. Ze draait al warm in de steunfractie en bezoekt zoveel mogelijk raads- en commissievergaderingen.

  4. Heidi Poessé. Zij is nu burgerlid en het levende bewijs dat er veel muziek in GroenLinks Oss zit. Heidi is violiste bij Philharmonie Zuid-Nederland. 

  5. Arjan Vroegh. Hij is nog onbekend in Oss maar heeft politieke ervaring opgedaan in Groningen en de gemeente Midden-Drenthe.

 

Op woensdag 20 december stelt de Algemene Ledenvergadering de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma definitief vast.