Opgegroeid in een ondernemersgezin ontwikkelde ik een passie voor vrijheid en blijheid en stemde een groot deel van mijn leven overtuigd VVD. Totdat een stemwijzer uitwees dat ik bij de SP hoorde, gezien mijn hechte vriendschap met vluchtelingen, mijn compassie voor zwakkeren in de samenleving en mijn woede over onrechtmatig handelen.

Een uitzending van “De wereld draait door” waarin Jesse Klaver mijn standpunten voor het grote publiek ten gehore bracht was een feest van herkenning. Ik besloot lid te worden van Groen Links, wat enige hilariteit in de familie veroorzaakte. Met Oss heb ik een haat/liefde verhouding en ik probeer waar mogelijk Oss mooier te maken. Leefbaarder, door bewustwording van de noodzaak van meer groen, mooie architectuur en kunstzinnige vorming. In de makelaardij heb ik mij intensief bezig gehouden met het centrum van Oss en ik bemerk dat het me niet loslaat. Het faillissement van Blommers en Greve Makelaars heeft mijn toekomstverwachtingen vermorzeld, maar niet mijn veerkracht. In het bestuur van Groen Links kan ik mijn ambities om Oss mooier en leefbaarder te maken voortzetten. Daarnaast is mijn passie voor vrijheid en blijheid overeind gebleven. Ik geloof dat wij bovenal gezonde aarde, schone lucht, en helder water nodig hebben. Daarvoor wil ik me inzetten, met al het vuur dat in mij leeft. 

Op dit moment ondersteun ik mijn man in de Travel Clinic voor reizigersgeneeskunde. Daarnaast rond ik mijn opleiding voor tekendocent af, met de bedoeling een eigen praktijk op te zetten voor creatieve communicatie. Mensen die me inspireren zijn Yuval Noah Harari met zijn intrigerende verhalen uit het verleden en zijn vooruitziende blik naar de toekomst, Esther Perel, met haar kwaliteiten als relatietherapeut en Clarissa Pinkola Estés die met haar boek “De ontembare vrouw” mij een spiegel voorhoudt.