GroenLinks Oss organiseert op 23 november 2022 een inhoudelijke gespreksavond over twee onderwerpen: de toekomst van de agrarische sector en het afvalbeleid van de gemeente Oss. Deze avond is voor iedereen toegankelijk. Op de gesprekavond kunnen inwoners van de gemeente Oss in gesprek met elkaar, en met experts (zoals een duurzame agrariër en de wethouder afvalbeleid), over problemen en oplossingen. De avond begint om 19.30 uur in het gemeentehuis van Oss. Het is niet nodig om GroenLinkser te zijn, alle perspectieven en meningen zijn van harte welkom.

Het gesprek over de toekomst van de agrarische sector is breder dan stikstof. GroenLinks is sowieso voorstander van een duurzamere agrarische sector, nog buiten de huidige situatie. Boeren hebben daar echter wel ondersteuning bij nodig, ook van de gemeente. Op deze avond kunt u in gesprek over hoe een gemeente die ondersteuning kan bieden, wat er nodig is en welke kant agrariërs zelf op willen.

Het gesprek over afvalbeleid zal, aan de hand van stellingen, gaan over de problemen met het huidige afvalbeleid (zoals zwerfafval). Daarnaast zal er worden stilgestaan bij het duurzaamheidsplein, recycling en prikkels voor inwoners om beter afval te scheiden.

Kortom, een interessante avond om bij te zijn. Ook als niet-GroenLinkser. Opgeven is niet nodig, maar helpt wel bij het inschatten van het aantal aanwezigen. Aanmelden kan hieronder.

Wil je weten hoe GroenLinks je persoonsgegevens verwerkt? Bekijk dan onze privacyverklaring.